FAQ

FAQ • Veel gestelde vragen

Kunt u een offerte mailen?

De prijzen worden automatisch na uw bestelling bepaald en als opdrachtformulier retour gemaild.  Wij versturen dan ook geen offerte’s.  Wel zullen wij uw “maatwerk” wensen berekenen en offreren.

Wat is de levertijd?

Wij versturen orders welke klaar zijn dezelfde dag nog op. Voor de daadwerkelijke aflevering maken wij gebruik van de diensten PostNL en zijn daardoor afhankelijk van hun leveringstijden.

Hoe groot mag het bestand zijn dat ik upload?

Dit mag maximaal 100MB groot zijn. Is uw bestand groter? Neem even contact met ons op! Bestanden welke via WE-transfer worden verzonden vallen onder maatwerk.

Wat als ik niet tevreden ben met het geleverde product?

Wij vragen u om bij problemen of klachten contact op te nemen via de telefoon (033 – 457 19 42) of per e-mail naar info@plotonline.nl Wij streven naar alleen maar tevreden klanten en zullen er snel op te reageren.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

De privacy van onze klanten nemen wij zeer serieus en is altijd gewaarborgd. Wij verstrekken nimmer gegevens aan derden. Indien u een account aanmaakt op onze website gaat u er mee akkoord dat wij u incidenteel per e-mail kunnen benaderen, bijvoorbeeld in het geval van een speciale actie. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u zich ten alle tijde uitschrijven. Wij zenden een e-mail met een factuur retour e/of een betalingslink. De betalingen per iDeal of Creditcard geschieden altijd via de server van uw eigen bank en wij hebben daardoor geen inzage in uw betalingsgegevens, deze zijn geheel veilig.

Retourzendingen

Omdat onze producten allemaal op maat gemaakt worden kunnen deze helaas niet retour worden genomen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kwaliteit, verzoeken wij u contact op te nemen via de “Contact” pagina.  *** Het printen van PDF files is “what you see is what you get”.

Betaling

Betalen kan bij plotonline.nl door het overmaken van de factuur via uw bank en / of de betalingslink in de bevestigings mail.

BTW

Alle prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW. Wij rekenen over alle orders 21% BTW. Het btw bedrag wordt op de factuur apart vermeld. Indien u uit een ander EU land dan Nederland gevestigd bent kunt deze btw wel terugvorderen in het land waar u gevestigd bent. De voorwaarden en bepalingen hiervan zijn afhankelijk van de lokale belastingwetgeving.

Wat zijn ISO A-formaten en de marges:

Naam

A0+++

A0++

A0+

A0

A1

A2

A3

A4

lengte

2449 mm

2029 mm

1609 mm

1189 mm

841 mm

595 mm

420 mm

297 mm

breedte

841 mm*

841 mm*

841 mm*

841 mm*

595 mm

420 mm

297 mm

210 mm

marge

3 mm

3 mm

3 mm

3 mm

2 mm

2 mm

2 mm

2 mm

* als maatwerkproduct aan te geven tegen een meerprijs ook in 914mm breed te bestellen.

Wat is TYVEK?

Onverwoestbaar 75 grams PEFC vezelpapier wat scheurvast, water- en oliebestendig, en zeer duurzaam* is.

* Op de vaak natte bouw worden daardoor veel minder (lees) fouten gemaakt, en gescheurde exemplaren nogmaals afgedrukt.

Wat is crystalpointtechnologie?

Onze Océ colorwave maakt gebruik van speciale toner waarvan een tonerparel wordt omgezet naar een soort wasbasistoner. Zodra de print klaar is is het al direct water- en oliebestendig.

Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit voor uw bouwtekeningen, retail reclame posters of full color prints.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen !!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Telefoon 033 – 457 19 42

Email info@plotonline.nl