Over ons

plotonline.nl is een grootformaat printbedrijf dat is tot stand gekomen vanuit een tekenbureau waar al ruim 40 jaar tekeningen voor de bouw worden afgedrukt en de beste kwaliteit noodzakelijk is. …..Omdat wij vakkundig de tekeningen zelf lezen, weten wij wat u wilt.

Een kleinschalig bedrijf daardoor houden we de kosten laag , en de service hoog!

Weet u hoe er op de bouw de faalkosten enorm omlaag kunnen ? 

Op de bouw is het niet altijd droog, maar veel bouwvakkers werken met “papieren” tekeningen en ook nog vaak met een inktjet afgedrukt. waardoor er al gauw scheuren in de tekeningen komen, en bij een klein beetje vocht de inkt zo van tekening af loopt, waardoor ze niet meer de tekening juist kunnen aflezen waardoor er fouten worden gemaakt en er een nieuw exemplaar naar de bouw gestuurd wordt. en uit ervaring is gebleken dat de plasic hoes ook niet alle bescherming geeft.

Om op de bouw faalkosten te verminderen zoeken wij al jaren naar de beste oplossing, en die hebben wij gevonden!

Niet alleen in kleur plotten – printen is gebleken zeer goed te werken maar watervast printen op onverwoestbaar vezelpapier om leesfouten te voorkomen en dus de faalkosten aanzienlijk terug te dringen, blijken in de praktijk echt te werken en zich terug te verdienen! Zodra papier vochtig wordt zal inkt-jet toner onleesbaar worden en het papier zal scheuren, ook het kostbaar insealen of in een plastic hoes stoppen is niet meer nodig.

Wij hebben de oplossing !!

Laat uw (werk)tekening van nu af aan altijd afdrukken op “onverwoestbaar” en “watervast” papier, en u hoeft de tekeningen nooit meer in een plastic hoes te stoppen of zeer kostbaar te plastificeren.

Monteurs op de bouw zijn er helemaal wild van, “komen ze nu pas mee” zeggen ze vaak.  Zelfs in de regen zijn deze tekeningen te gebruiken, en uit testen is gebleken dat de tekening na 2 weken onderwater nog gemakkelijk te gebruiken zijn, niet scheurt en leesbaar blijft!  Wij garanderen door de Océ Colorwave met cristalpointtechnologie een zeer hoogwaardige en watervaste top kwaliteit.

over_ons

Kijk via de site van Tekenbureau M. Kragten    “klik hier” voor een tyvek impression film