Specialiteit

Weet U hoe er op de bouw de faalkosten enorm omlaag kunnen ? 

Om op de bouw faalkosten te verminderen zoeken wij al jaren naar de beste oplossing, en die hebben wij gevonden!

Op de vaak natte bouwplaats werken bouwvakkers meestal met “papieren” tekeningen en ook nog vaak met een niet watervaste inkt of stoppen de tekening in een plastic hoes. in een papieren versie komen er al gauw scheuren in de tekeningen, en bij een klein beetje vocht de inkt zo van tekening afloopt. Vervolgens kunnen ze niet meer de tekening juist aflezen en worden er fouten gemaakt. Er zal dan weer naar kantoor gebeld worden om een nieuwe set tekeningen te printen, met daarna weer hetzelfde gevolg. Uit ervaring is gebleken dat de plastic hoes ook niet alle bescherming geeft, en je op dit extra witte onverwoestbare papier gewoon je revisie op kan aangeven met pen.

Niet alleen in kleur plotten – printen is gebleken zeer goed te werken maar watervast printen op onverwoestbaar vezelpapier om leesfouten te voorkomen en dus de faalkosten aanzienlijk terug te dringen, blijken in de praktijk echt te werken en zich terug te verdienen!

Wij hebben de oplossing !!

Laat uw (werk)tekening van nu af aan altijd afdrukken op “onverwoestbaar” en “watervast” papier, en u hoeft de tekeningen nooit meer in een plastic hoes te stoppen of zeer kostbaar te plastificeren.

Monteurs op de bouw zijn er helemaal wild van, “komen ze nu pas mee” zeggen ze vaak.  Zelfs in de regen zijn deze tekeningen te gebruiken, en uit testen is gebleken dat de tekening na 2 weken onderwater nog gemakkelijk te gebruiken zijn, niet scheurt en leesbaar blijft!  Wij garanderen door de HP PageWide XL 4100 een zeer hoogwaardige en watervaste top kwaliteit.

Promo film: https://www.youtube.com/watch?v=Cv4elgu9UK4 HP PageWide XL 4100